Категорія
Гроші
Дата

Найбільший банк Грузії хоче купити український платіжний сервіс Fondy та вже отримав дозвіл АМКУ. Що Forbes дізнався про потенційну угоду

Найбільший банк Грузії хоче купити український платіжний сервіс Fondy та вже отримав дозвіл АМКУ. Що Forbes дізнався про потенційну угоду /Ілюстрація Forbes Ukraine

Ілюстрація Forbes Ukraine

У лютому грузинська TBC Bank Group з ринковою капіталізацією понад $2 млрд уперше звернулася до АМКУ з заявою на придбання платіжного сервісу Fondy. В березні – надіслала повторний запит. 25 квітня АМКУ повідомив, що дав дозвіл на цю угоду. Що треба знати про її сторони? Публікуємо оновлену статтю, що виходила на початку квітня.

Грузинський TBC Bank планує поглинути український платіжний сервіс Fondy. Це один із найбільших гравців на ринку платежів у e-commerce. Він обслуговує близько 20 000 торговців, що працюють в інтернеті.

TBC Bank Group ще в лютому звернулася з відповідною заявою до Антимонопольного комітету (АМКУ), йдеться в письмовій відповіді голови АМКУ Павла Кириленка на запит Forbes.

TBC – найбільший банк Грузії. З 2014-го акції TBC Bank Group торгуються на Лондонській фондовій біржі з капіталізацією $2,2 млрд.

Що відомо про потенційну угоду та її учасників?

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні