Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Рада ухвалила закон про «клуб білого бізнесу» з пільгами від податкової (і потенційно – бронею від мобілізації). До нього долучли ФОПів, резидентів «Дія.City» та аграріїв. Як туди потрапити?

4 хв читання

Депутати ухвалили законопроєкт про «клуб білого бізнесу» для підприємців, які платять податки вчасно та більше за інших. За це вони отримуватимуть пільги від податкової. Під час першого читання бізнес скептично ставився до цієї ідеї. Як депутати доопрацювали документ та хто у результаті може потрапити до «клубу»? 

⚡️Даруємо 40% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Ціна зі знижкою — 1079 грн/рік. Діє з промокодом JUNE до 30.06 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Рада 18 червня ухвалила у другому читанні законопроєкт №11084 про особливості податкового адміністрування під час воєнного стану – так званий клуб білого бізнесу. Мета документа – бізнес, який у своїх галузях платить більше податків, отримує преференції від податкової. 

Між першим та другим читання документ суттєво змінився. Так, у ньому зʼявилася норма про бронювання співробітників від мобілізації, яку депутати підтримали в залі. А також нові критерії вступу до «клубу» для резидентів «Дія.City», аграріїв і ФОПів. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Передзамовлення нового номеру Forbes Ukraine. Купуйте зараз за 209 грн замість 279 грн

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні