Категорія
Новини
Дата

Андрій Федорів відкрив агенцію HyperNormal, що спеціалізується на IT та цифровому бізнесі

Засновник та CEO рекламної агенції Fedoriv Андрій Федорів оголосив про запуск нової агенції під назвою HyperNormal, яка спеціалізується на IT та цифровому бізнесі. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Спеціалізація новоствореної агенції – digital first бізнеси – apps, ecom, media, fintech та govtech, зазначив Андрій Федорів.
  • На сайті HyperNormal йдеться, що агенція зосередиться на українському ІТ, міжнародному цифровому бізнесі, Fintech, Govtech, електронній комерції, медіа, додатках «та всьому між ними, що звучить нам цікаво».
  • Посаду CEO нової агенції зайняв Валентин Панюта, який працює в Fedoriv Agency майже 10 років. «Джедай з неймовірним досвідом та командою талантів й клієнтів», – написав Федорів.
  • Більше подробиць засновник Fedoriv Agency пообіцяв надати найближчим часом. 
Андрій Федорів відкрив агенцію HyperNormal, що спеціалізується на IT та цифровому бізнесі /Фото 1

Контекст

17 квітня Федорів повідомив про запуск інкубатора, у межах якого будуть з’являтися нові спеціалізовані маркетингові агенції.

За його словами, над системою партнерства «для талантів» Fedoriv Agency почала працювати ще з 2019 року, але карантин і повномасштабна війна «пригальмували» цей процес. Інкубатор дозволить компаніям сфокусуватися на пріорітетних товарних категоріях і зростати на міжнародних ринках, пояснив він.

«Оскільки агенція Fedoriv складається з команд, то за певний час успішна команда може перетворитись на стартап, де лідер команди стає CEO, акціонером, моїм партнером і будує бізнес як спеціалізовану агенцію в рамках окремої вертикалі з фокусом на міжнародний розвиток. Команда звільняється з Fedoriv.agency та переходить на роботу в нову компанію, яка є частиною Fedoriv Group. Постійні клієнти команди переважно зберігаються й, маємо надію, продовжують працювати з новою агенцією», – написав підприємець.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні