Категорія
Новини
Дата

Англія припинить трансляції своїх футбольних матчів у Росії через війну в Україні

Англійська Премʼєр-ліга та Англійська футбольна ліга припинять трансляції своїх матчів у Росії через війну в Україні. Трансляції припиняться протягом наступних 24 годин, повідомляє The Telegraph.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Юристи дозволили організаціям розірвати угоду на 6 млн фунтів на рік із Rambler Media, власник якої Сбербанк потрапив під санкції Мінфіну Великої Британії.
  • Очікується, що клуби підтримають рішення і трансляції матчів у РФ припинять не пізніше 8 березня.
  • Футбольна асоціація Англії також розірве контракт на показ Кубка Англії, а Англійська футбольна ліга – угоду з Матч ТВ та приватним Football-TV.

Контекст

Світ протестує проти агресії Росії в Україні, зокрема за допомогою санкцій. Навіть традиційно нейтральні країни – Швейцарія, Південна Корея, Сингапур – вирішили завдати удару російській економіці, щоб допомогти закінчити війну в Україні.

Через війну Росії проти України міжнародні компанії розривають співпрацю з російським бізнесом. Білоруських та російських спортсменів відлучають від участі у престижних міжнародних змаганнях.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні