Категорія
Новини
Дата

Бізнес готовий «забути образи». Зеленський ввечері зустрінеться з представниками великого бізнесу

Президент Володимир Зеленський ввечері 23 лютого проведе зустріч з представниками великого українського бізнесу. Представники бізнесу демонструють готовність допомогти країні у скрутний час, пише «Українська правда».

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Зустріч запланована на 18.00 середи в Офісі президента, пише видання із посиланням на одного із запрошених бізнесменів.
  • Бізнес готовий допомагати країні в скрутний час і «забути певні образи», заявив бізнесмен на умовах анонімності.
  • Участь у зустрічі підтвердили бізнесмени Рінат Ахметов та Віктор Пінчук. Ігор Коломойський повідомив, що не зможе бути присутнім через підтверджений COVID-19, пише видання.

Цитата

«Я говорив з кількома, скажемо так, колегами, в тому числі з людьми Ріната Леонідовича (Ахметова – ред.). По суті, всі готові допомагати, чим зможемо. Навіть готові забути обідки. Для них зараз не час», — сказав один з бізнесменів, запрошений на зустріч із Зеленським.

Контекст

Ескалація на кордонах та окупованому Донбасі, визнання Росією псевдореспублік ОРДЛО та загроза масштабного вторгнення РФ в Україну обʼєднали український бізнес, піднявши хвилю підтримки Збройних сил України та економіки. Особливо активними є українські IT-компанії. Підприємці жертвують мільйони гривень та сплачують податки наперед.

Найбагатший українець Рінат Ахметов оголосив про сплату його компанією СКМ податків наперед на суму 1 млрд грн і закликав до «єдності влади, бізнесу, громадян України». Компанії «Датагруп» та Volia здійснили авансовий платіж у розмірі 50 млн грн.

22 лютого Зеленський у відеозверненні анонсував зустріч із представниками топ-50 українського великого бізнесу у середу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні