Категорія
Новини
Дата

Cisco прийняла рішення згорнути бізнес у РФ та Білорусі

Американський виробник мережевого обладнання Cisco прийняв рішення згорнути бізнес у РФ та Білорусі, йдеться в повідомленні компанії.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Компанія обіцяє підтримати співробітників, які працюють у РФ та Білорусі. 
  • Також Cisco планує звʼязатися з клієнтами та партнерами для вирішення деяких фінансових питань.
  • Cisco приєдналася до виробника спортивного одягу Nike, який також заявив у четвер, що повністю залишає РФ, а також інших, які раніше оголосили про плани покинути, починаючи від McDonaldʼs і закінчуючи автовиробником Renault, зазначив Reuters.

Контекст

Cisco Systems – американська транснаціональна корпорація, яка є найбільшим у світі виробником мережевого обладнання. Воно призначене для обслуговування мереж віддаленого доступу, сервісів безпеки, мереж зберігання даних, маршрутизації та комутації, а також для потреб комерційного ринку IP-комунікацій і корпоративного ринку.

У березні корпорація оголосила про зупинення роботи в цих країнах через російське військове вторгнення в Україну.

Раніше Cisco повідомила, що в III кварталі 2022 фінансового року недоотримала $200 млн виручки, або 1,6% від загального доходу через припинення діяльності в Росії та Білорусі, йдеться у звіті компанії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні