Категорія
Новини
Дата

Дмитро Дубілет запускає проєкт Total Isolation of russia. Чим він займається і як приєднатися

Український підприємець Дмитро Дубілет разом зі своєю командою запускає проєкт з кодовою назвою «Total Isolation of russia». Мета проєкту — домогтись тотальної ізоляції Росії від цивілізованого світу.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Команда Дубілета планує складати та постійно оновлювати списки світових компаній, які продовжують торгувати з Росією.
  • «Передові корпорації світу вже почали обрізати зв’язки з РФ, але це тільки початок. Більшості компаній важко на це наважитись, тож їм потрібно «допомогти», написав Дубілет.
  • Проєкту потрібна велика команда. Дубілет опублікував гугл-форму і запрошує всіх, хто готовий допомагати, заповнити її.

Контекст

Зокрема США заборонили експорт до Росії високотехнологічної продукції. До списку увійшли напівпровідники, комп'ютери, телекомунікаційне обладнання, лазери та сенсори. Байден у своїй промові пообіцяв заблокувати 50% високотехнологічного експорту до Росії. Аналогічні обмеження запровадили ЄС, Великобританія та Японія.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні