Категорія
Новини
Дата

Dogecoin «набрав» $10 млрд після того, як Ілон Маск завершив покупку Twitter

Ринкова вартість криптовалюти Dogecoin збільшилась на $10 млрд з моменту покупки соцмережі Twitter Ілоном Маском. Водночас курс валюти, талісманом якої є собака породи сіба-іну, з пʼятниці зріс на понад 100%, пише Business Insider.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Після того, як Ілон Маск завершив минулої пʼятниці купівлю Twitter, натхненна мемами криптовалюта DOGE зросла більш ніж на 100% з приблизно 7 центів до 14 центів у середу, а у вівторок вона зросла більше ніж на 8% після того, як Маск опублікував у Twitter зображення собаки сіба-іну у футболці з лого Twitter.
  • Наразі ринкова вартість Dogecoin становить $18,5 млрд, що робить її восьмою за цінністю криптовалютою.

Контекст

Нинішнє зростання криптовалюти, яку Маск вже давно підтримує і навіть прийняв DOGE як форму оплати в магазині товарів Tesla, повʼязане з тим, що решта ринку криптовалют продовжує падати

Біткоїн та ефіріум, як і раніше, відстають більш ніж на 70% від своїх рекордних показників, а сам DOGE, незважаючи на такий значний стрибок, впав на 78% від свого максимуму.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні