Категорія
Новини
Дата

В Києві та області тривають екстрені відключення світла (Оновлено)

28 жовтня за розпорядженням НЕК «Укренерго» в Київській області тривають екстрені відключення світла. Через значні пошкодження та дисбаланс в енергосистемі можливе застосування більш тривалих відключень електропостачання. Про це йдеться в повідомленні ДТЕК Київські регіональні електромережі. Оновлено: раніше повідомлялося, що компанія скасувала обмеження.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • «Ситуація в енергосистемі напружена. Просимо всіх клієнтів підтримати енергетиків у боротьбі на енергофронті. Для цього споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00», – зазначили в ДТЕК. 
  • Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Контекст

Вночі 27 жовтня російські окупанти знову обстріляли енергетичну інфраструктуру, повідомили в НЕК «Укренерго». Було пошкоджено обладнання магістральної мережі української енергосистеми в центральних областях. За даними компанії YASNO, дефіцит електроенергії в Києві може складати 30%.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні