Категорія
Новини
Дата

«Дублюємо процеси». Смілянський розповів, як «Укрпошта» працює без електрики

«Укрпошта» продовжує відправляти посилки та виплачувати пенсії незалежно від електропостачання. Про це сказав гендиректор національного поштового оператора Ігор Смілянський на загальних зборах European Business Association, передає кореспондент Forbes.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Ми знали, як працювати на папері без електрики, коли це ще не було популярно», – пожартував Смілянський. Він пояснив, що компанія намагається дублювати процеси, щоб продовжувати відправляти посилки, виплачувати пенсії незалежно від електропостачання.
  • «Ми забезпечуємо поштові відділення генераторами та пальним. Відновлюємось на деокупованих територіях, куди заходимо за ЗСУ, як тільки процес розмінування закінчується», – наголосив гендиректор «Укрпошти».
  • За його словами, там де немає електропостачання, працюють мобільні відділення, які привозять посилки, пенсії, їжу та виплати Червоного Хреста.

Контекст

«Укрпошта» відновила з 21 листопада відправлення посилок до та з Херсона, де наразі відсутнє енергопостачання. Спеціальний поштовий вагон у складі потяга Київ-Херсон доставив у звільнене місто понад 2000 посилок у рамках спільного з «Укрзалізницею» проєкту «Залізна пошта»: це відправлення, які не було можливості доставити адресатам через окупацію міста. «Укрпошта» вже відправила до Херсона періодичні видання, марки воєнного часу, конверти та листівки. Усе це можна придбати в шести відділеннях «Укрпошти» в Херсоні, що відновили роботу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні