Категорія
Новини
Дата

EPAM і Wargaming перестали наймати співробітників у Білорусі, Росії та Україні

Білорусь зникла із розділу «вакансії» на сайті сервісної ІТ-компанії України EPAM і розробника гри World of Tanks Wargaming, повідомляє dev.by. EPAM також прибрав Україну із розділу.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Найм співробітників у EPAM припинений через те, що «більша частина клієнтів накладає все більше обмежень на роботу з Білорусі».
  • Якщо клієнтські обмеження зміняться, EPAM запрошує спеціалістів, які зацікавлені працювати на компанію, працювати на офіси в інших країнах і потім очікувати можливості перевестися у білоруський підрозділ.
  • Білоруська компанія Wargaming прибрала вакансії для усіх локацій.

Контекст

Білорусь входила у топ-5 найбільш популярних локацій EPAM за кількістю вакансій, і лише в кінці 2021 року найбільше вакансій почало публікуватися в Україні. СEO компанії Аркадій Добкін заявив в серпні та жовтні минулого року, що компанія не збирається йти з білоруського ринку.

На девʼятий день війни EPAM припинила роботу з російськими клієнтами. EPAM припиняє надання послуг клієнтам, які перебувають у Росії. Про рішення щодо закриття офісів не повідомляється. «Компанія також активно оцінює інші свої операції в регіоні», – йдеться в заяві.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні