Категорія
Новини
Дата

«Фокстрот» запустив новий склад на Київщині і переходить на централізовану операційну діяльність

Мережа побутової техніки та електроніки» Фокстрот» відкрила новий склад в селі Колонщина Київської області. Компанія закриває резервні потужності у Дніпрі й у Львові та орендовані склади у Київській області і повністю переходить на централізовану операційну діяльність з одного складу, йдеться у пресрелізі ритейлера.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

6 жовтня. Онлайн-конференція Forbes «Без рожевих окулярів»

6 жовтня. Онлайн-конференція Forbes «Без рожевих окулярів»

Що ви дізнаєтесь: Правила розвитку бізнесу в умовах абсолютної невизначеності; Як отримати в клієнти й співпрацювати з Міноборони – найбільшим замовником у країні; Як «воєнні» інновації можуть допомогти вашому бізнесу; 2023-й у цифрах від Мінфіну й НБУ.

Квитки на конференцію за посиланням

20 спікерів: Олексій Резніков, Сергій Марченко, Михайло Федоров, Олександр Конотопський, Алекс Ліссітса, Сергій Ніколайчук, Юлія Бадрітдінова, Тарас Чмут та інші.

Коли: 6 жовтня, з 10:00 до 16:00

Ключові факти

  • «Фокстрот» розпочав прийом, розподіл та відвантаження товару на власному новозбудованому складі. Площа нового майданчику становить 22 000 м кв., локація – с. Колонщина Київська область.
  • У подальшому комплексну роботу логістики із забезпечення працюючих магазинів товаром та виконання замовлень, оформлених в інтернет магазині foxtrot.ua, забезпечуватиме новий склад у Колонщині.
  • «Після втрати складу в Гостомелі та низки пов’язаних із цим викликів ми фіналізуємося з перезапуском складської інфраструктури та відновлюємо системну роботу», – зазначив Вадим Осинський, начальник управління ланцюга поставок мережі. В компанії очікують, що новий склад дозволить ефективніше працювати, гнучкіше керувати залишками, скорочувати загальний запас товару і підвищувати оборотність.
  • «Важливо, що ми запустили роботу складу напередодні старту «високого сезону». Це дає нам змогу забезпечити безперебійне постачання товарів у магазини або ж клієнтську доставку та зберегти високий рівень сервісу», – розповів Олексій Зозуля, СЕО «Фокстрот».

Контекст

У 2017 році «Фокстрот» мав пять складів у різних куточках України. З 2019 року компанія оптимізувала свої потужності до трьох складів. З початком повномасштабної війни та після знищення ворожими артобстрілами центрального складу в Гостомелі (збитки – понад 600 млн грн), ритейлер орендував резервний склад у Львові та задіяв у своїй операційній діяльності партнерські склади на Київщині.

Станом на жовтень у мережі електроніки відкрито 112 магазинів у 62 містах, з них – 6 працюють як точки видачі й оформлення інтернет-замовлень.

Роботи з будівництва складу в Київській області розпочалися у червні, і вже до кінця вересня об’єкт був готовий до експлуатації. Це складські приміщення класу «А» з 33 рампами, що значно підвищує пропускну спроможність щодо частоти поповнення полиць магазинів, збільшує кількість постачальників для прийому та транспорту для відвантаження більшого обсягу техніки.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні