Категорія
Новини
Дата

Столичний ТРЦ «Магелан» продали з 18-ї спроби за 620 млн грн. Переможець аукціону перерахував усю суму

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 18-ї спроби продав ТРЦ «Магелан» у Києві за 620 млн грн, йдеться у повідомленні ФГВФО. Під час аукціону ціна на лот зросла на понад 170 млн грн.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • ФГВФО завершив продаж лоту, до складу якого зокрема було включено столичний ТРЦ «Магелан». 
  • Покупець, який під час відкритого онлайн-аукціону запропонував найвищу ставку, перерахував усю суму, а саме – 620 млн грн.
  • Кошти будуть спрямовані на розрахунок із кредиторами МР Банк, на балансі якого обліковувалися активи. Договір купівлі-продажу підписано, йдеться у повідомленні.

Контекст

ТРЦ «Магелан» площею понад 28 500 кв. м розташований у Києві на проспекті Академіка Глушкова. ТРЦ входив до активів російського МР Банку. 

Аукціон з продажу лоту, до складу якого було включено ТРЦ «Магелан», відбувся 15 червня. Це була 18-та спроба продати активи, яка завершилася успішно.

Початкова ціна на аукціоні становила 448,5 млн грн. У результаті трьох раундів і конкуренції ціна лоту зросла на понад 170 млн грн – до 620 млн грн. 

Участь у торгах, які відбувалися за англійською моделлю аукціону, взяли троє учасників: ТОВ «Ай кью компанії» з остаточною пропозицією 448,47 млн грн, ТОВ «Маркет-сервіс Голосіївський» – 620 млн грн та ТОВ «Птахоплемзавод «Коробовський» – 620 млн 1 грн, яке й стало переможцем аукціону.

«Птахоплемзавод «Коробовський» заснований у 2003 році зі статутним капіталом 115 800 грн. Основний вид діяльності – розведення свійської птиці. Станом на 2022-й компанія зареєструвала збиток на 7,8 млн грн і активи на суму 151 млн грн, отримала виручку 176 млн грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні