Категорія
Новини
Дата

Фонд засновників Reface долучився до фінансування ігрового AI-стартапу Regression Games

Американський ігровий та кіберспортивний стартап Regression Games, який займається розвитком штучного інтелекту (AI), залучив $4,2 млн інвестицій. До фінансування долучився український фонд Roosh Ventures, пише prnewswire.com.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Раунд фінансування очолила New Enterprise Associates (США). Серед інвесторів – Andreesen Horowitz (a16z), BBQ Capital, український Roosh Ventures та інші ангел-інвестори.
  • Regression Games планує використати нові інвестиції, щоби збільшити команду інженерів та прискорити розроблення платформи для тестування ігор на основі штучного інтелекту.
  • Regression Games заснував Аарон Вонтел у травні 2022 року. Стартап розробляє платформу для ігор на основі AI, яка передбачає замість мишки та клавіатури використання алгоритмів машинного навчання. Це дасть змогу писати код і створювати моделі, що керуватимуть персонажами та змінюватимуть хід гри в реальному часі.

Контекст

У березні минулого року двоє із засновників стартапу Reface, Денис Дмитренко та Кирило Сигида, а також ранній інвестор Сергій Токарєв запустили венчурний фонд Roosh. Як пояснювали тоді засновники фонду, Roosh влаштований за так званою вічнозеленою моделлю. Він реінвестуватиме зароблене на успішних угодах, а не формуватиме класичних фондів із 5–10-річним терміном життя.

У лютому Roosh Ventures разом із GR Capital брав участь у раунді, завдяки якому французький фінтех Alma залучив €115 млн інвестицій.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні