Категорія
Новини
Дата

ФОПи відтепер можуть сплачувати податки у Приват24 для фізосіб

Приват24 додав новий функціонал для підприємців – сплату єдиного податку та інших бюджетних платежів. Така можливість зʼявилася для всіх клієнтів ФОПів у оновленій версії мобільного додатку, повідомив член правління банку Євген Заіграєв.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Підприємцю для створення бюджетних платежів у Приват24 треба зайти в меню «Бізнес» – «Платіж до бюджету», вибрати отримувача та номер рахунку одержувача.
  • Далі в блоці «Дані платежу» треба обрати код сплати податку, вказати суму податку та рахунок, з якого будуть списані кошти. 
  • Після перевірки даних залишається підписати платіж за допомогою SmartID.

Контекст

Український малий та середній бізнес продовжує відроджуватися: зростає Ukrainian Business Index, бізнес почав відновлювати робочі місця, створювати товарні запаси та розширювати клієнтську базу. Очікування бізнесу від результатів діяльності в 2022 році залишаються на рівні половини від доходів попереднього року, свідчить дослідження Центру розвитку інновацій, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, проєкту «Дія.Бізнес» та агентства Advanter Group.

Найбільше заважає бізнесу у відновленні нестача фінансових ресурсів у країні, а саме неплатоспроможність клієнтів (64%). Також бізнес страждає від відсутності достатнього капіталу (51%), 38% опитаних назвали проблемою непрогнозованість розвитку ситуації в Україні та на внутрішньому ринку, а 35% вказали на непередбачуваність дій держави, які можуть погіршити ситуацію для бізнесу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні