Категорія
Новини
Дата

Forbes включив дев’ять українців до європейського рейтингу 30 до 30 років

Американський Forbes опублікував новий список 30 найперспективніших європейців до 30 років. Серед них – дев’ять вихідців з України.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • До категорії «Технології» Forbes потрапили автори сервісу Flawless App Ліза Дзюба, 29, і Ахмед Сулейман, 29. Їхній сервіс допомагає порівняти очікуваний дизайн програми з реальним у симуляторі, щоб можна було відразу вносити правки. У лютому 2020 року застосунок купила американська Abstract.
  • Також до категорії «Технології» включили співзасновників застосунку Reface Ярослава Бойка, 28, Дениса Дмитренка, 29, і Романа Могильного, 29. Сервіс заснувало семеро осіб, але лише троє віком молодше 30 років.
  • До цієї ж категорії увійшла Інна Заіменко, 29, засновниця платформи, яка допомагає шукати наукову інформацію й літературу A-Labisider.
  • У категорії «Фінанси» опинився засновник EZ Blockchain Сергій Герасимович. Його платформа допомагає видобувачам нафти й газу перетворювати відходи виробництва в електроенергію та використовувати її для майнінгу криптовалюти.
  • До категорії «Соціальний вплив» потрапив Федір Сердюк, 25, співзасновник проєкту Fast. Він навчає людей навичкам надання першої допомоги.
  • До категорії «Мистецтво» увійшла Ольга Кравченко з Києва. Вона разом із Кейтлін Фріц заснувала стартап Musemio. Він використовує віртуальну реальність для освіти дітей у сфері культури.

Контекст

У Forbes відзначають, що середній вік усіх учасників списку 27 років. 67% учасників є засновниками або співзасновниками бізнесу. Сукупно вони змогли залучити більше $1 млрд інвестицій. 78% учасників списку визнали, що молодий вік є їхньою перевагою в бізнесі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні