Категорія
Новини
Дата

Глава швейцарського банку Credit Suisse пішов у відставку через порушення COVID-обмежень

Глава швейцарського банку Credit Suisse Антоніо Орта-Осоріо пішов у відставку, повідомляється у пресрелізі банку. За даними Reuters він кілька разів не дотримувався карантину у 2021 році.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Голова банку Credit Suisse Антоніо Орта-Осоріо подав у відставку після внутрішнього розслідування, проведеного на замовлення ради директорів, повідомляється у релізі
  • Посаду займе Аксель Леманн, який до цього обіймав керівні посади в UBS та Zurich Insurance Group.
  • Орта-Осоріо перебував на чолі Credit Suisse менше року, його було призначено на посаду у квітні 2021 року.

Цитата

«Я жалкую, що мої особисті дії призвели до труднощів для банку і поставили під загрозу мою здатність представляти банк усередині та за його межами. Я вважаю, що моя відставка відповідає інтересам банку та його акціонерів у цей критичний час», – сказав Антоніо Орта-Осоріо.

Контекст

Орта-Осоріо у 2021 році кілька разів ігнорував COVID-обмеження під час міжнародних поїздок. Влітку він відвідав фінал тенісного турніру Вімблдон під час візиту до Великобританії, хоча мав перебувати на карантині. Також він виїхав зі Швейцарії протягом 10 днів, які мав провести на карантині.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні