Категорія
Новини
Дата

GlobalLogic відкрив 10 мініофісів з автономною електрикою та звʼязком на випадок блекаутів

Сервісна компанія GlobalLogic готується до ймовірних блекаутів. Компанія відкрила 10 мініофісів у центральних та західних регіонах України з автономними джерелами живлення. Про це Forbes повідомила пресслужба GlobalLogic.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Наразі в Україні працюють 10 мініофісів GlobalLogic в Івано-Франківську, Вінниці, Рівному, Тернополі, Ужгороді, Хмельницькому, Чернівцях, Полтаві та Дніпрі. Днями відкривається ще один офіс в Одесі. 
  • Один офіс може вмістити близько 10–12 осіб. Наразі компанія не планує відкривати нові, кажуть у пресслужбі. 
  • Причина відкриття нових мініофісів – ймовірні блекаути, повідомляє пресслужба компанії. Фахівці мають укриття, стабільний звʼязок, живлення та комфортні умови для співпраці, цитуються в релізі слова віцепрезидентки та операційної директорки GlobalLogic Анни Щербакової.
  • Головні офіси у Львові та Києві працюють у звичайному режимі, повідомляють у пресслужбі. У Миколаєві та Харкові – в обмеженому. 

Контекст

Взимку 2023-го компанія відкрила 11 мініофісів у різних містах, розповідав в інтерв’ю Forbes віцепрезидент зі стратегічних ініціатив GlobalLogic Андрій Яворський у серпні 2023-го. «Навесні їх закрили, бо люди перестали туди ходити. Але за потреби відкриємо їх знову», – додав він, згадуючи досвід блекаутів.

GlobalLogic – частина японської корпорації Hitachi. Глобальний штат – близько 30 000 інженерів в усьому світі, з них понад 20% – в Україні. GlobalLogic активно розширюється у Європі. Компанія має понад 2000 інженерів у Польщі, близько 700 – у Словаччині, майже 1000 – у Румунії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні