Категорія
Новини
Дата

Ілон Маск хоче скасувати довічний бан користувачів у Twitter – Bloomberg

Мільярдер Ілон Маск після придбання компанії Twitter планує відмовитися від довічного блокування користувачів соцмережі, пише Bloomberg із посиланням на джерела.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Маск хоче відмовитися від довічного бану користувачів, оскільки не вірить у такі заходи. Це означає, що назавжди забаненим користувачам можуть дозволити повернутися на платформу.
  • Макс сказав, що хоче забезпечити «свободу слова» в соціальній мережі. 
  • Одним із тих, хто потрапив під довічний бан, – колишній президент США Дональд Трамп. Однак незрозуміло, чи дозволять йому повернутися в Twitter найближчим часом, зазначає видання.

Контекст

Twitter забанив Трампа через кілька днів після штурму Капітолія в 2021 році, посилаючись на «ризик подальшого підбурювання до насильства». Оскільки очікується, що колишній президент ще раз балотуватиметься в Білий дім у 2024 році, повернення до Twitter може дати йому можливість активізувати свою медійну діяльність.

Напередодні стало відомо, що Ілон Маск закрив угоду про купівлю Twitter, очолив компанію і звільнив топменеджерів соцмережі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні