Категорія
Новини
Дата

Ілон Маск хоче скасувати довічний бан користувачів у Twitter – Bloomberg

1 хв читання

Мільярдер Ілон Маск після придбання компанії Twitter планує відмовитися від довічного блокування користувачів соцмережі, пише Bloomberg із посиланням на джерела.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти

  • Маск хоче відмовитися від довічного бану користувачів, оскільки не вірить у такі заходи. Це означає, що назавжди забаненим користувачам можуть дозволити повернутися на платформу.
  • Макс сказав, що хоче забезпечити «свободу слова» в соціальній мережі. 
  • Одним із тих, хто потрапив під довічний бан, – колишній президент США Дональд Трамп. Однак незрозуміло, чи дозволять йому повернутися в Twitter найближчим часом, зазначає видання.

Контекст

Twitter забанив Трампа через кілька днів після штурму Капітолія в 2021 році, посилаючись на «ризик подальшого підбурювання до насильства». Оскільки очікується, що колишній президент ще раз балотуватиметься в Білий дім у 2024 році, повернення до Twitter може дати йому можливість активізувати свою медійну діяльність.

Напередодні стало відомо, що Ілон Маск закрив угоду про купівлю Twitter, очолив компанію і звільнив топменеджерів соцмережі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд