Категорія
Новини
Дата

Instagram розробляє власного чат-бота зі штучним інтелектом

У Instagram незабаром може запустити ШІ-бота, пише Engadget із посиланням на інженера Алессандро Палуцці. Він стверджує, що платформа має ШІ-помічника в розробці.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Інженер поділився скріншотами, згідно із якими чат-бот зможе відповідати на запитання та давати поради. 
  • Чат-бот може допомогти тим, кому важко писати повідомлення. 
  • Також, ймовірно, можна буде підключити чат-бота до розмови, яку ви ведете з кимось, згадавши його.
  • Поки що невідомо точно, коли Instagram розгорне цю функцію. Генеральний директор Meta Марк Цукерберг заявив у лютому, що в компанії є команда, яка працює над «персонажами AI» для Instagram, Messenger та WhatsApp. 
  • Палуцці раніше виявив докази платної системи верифікації в Instagram лише за кілька тижнів до того, як Meta оголосила про це.

Контекст

Гігант соціальних мереж Meta Platforms Inc. приєднався до гонки продуктів генеративного ШІ, почавши тестувати інструменти на основі штучного інтелекту для реклами, пише Reuters. Йдеться про створення контенту, такого як фонові зображення та варіанти письмового тексту.

Вибраній групі рекламодавців буде запропоновано поекспериментувати з інструментами на «майданчику для тестування», який компанія називає AI Sandbox.

За даними TechCrunch, нова функція від Meta дає можливість брендам створювати різні варіації одного й того самого тексту для різних аудиторій, намагаючись зберегти основне повідомлення реклами однаковим. Такою є функція створення тла і функція обрізки зображень, що допомагає компаніям створювати візуальні ефекти з різними співвідношеннями сторін для публікації в соціальних мережах, Stories або Reels.

Наприкінці травня стало відомо, що платформа соціальних мереж TikTok тестує чат-бота зі штучним інтелектом (ШІ), який може говорити з користувачами про короткі відеоролики та допомагати їм знаходити контент, пише Reuters із посиланням на ізраїльську компанію Watchful Technologies. Зокрема, Watchful Technologies заявила, що виявила чат-бота під назвою «Tako» у деяких версіях програми TikTok на мобільних пристроях Apple Inc.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні