Категорія
Новини
Дата

Jysk попри війну анонсував відновлення роботи закритих та відкриття нових магазинів в Україні

Скандинавська мережа магазинів меблів і декору Jysk не відмовляється від планів з розвитку мережі в Україні. Зокрема, планується відновлення роботи закритих та відкриття нових магазинів, йдеться у пресрелізі компанії.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Цього літа Jysk планує відкриття трьох магазинів – 16 червня у Львові (ТЦ «Fabrik»), в липні у Червонограді (ТЦ «Майдан») та Рівному (ТЦ «HAPPY mall»). 
  • На цьому тижні відновлює роботу магазин Jysk в ТЦ «Retroville» у Києві. З 1 червня компанія відновила роботу магазину в Бучі (Retail Park Bucha), який до цього було відкрито 16 грудня 2021 року у форматі 3.0. Під час окупації магазин було розграбовано.
  • В Jysk наголошують, що наразі відновлено роботу магазинів всюди, де це безпечно для покупців та співробітників компанії. Не працюють магазини мережі на окупованих територіях, а також ті, які зазнали суттєвих пошкоджень.
  • Jysk також повідомив про підтримку українського виробника. З початку війни мережа закупила в Україні товару на суму більш ніж 10 млн грн. Це здебільшого товари для дому, подушки та ковдри, меблі та матраци.

Контекст

До початку війни Jysk планував сягнути позначки у 100 магазинів в Україні до кінця 2022 року. Наразі в Україні відкрито 77 магазинів мережі з 85, що працювали до 24 лютого. 

Jysk відновив роботу інтернет-магазину з 13 травня. Також працює доставка додому та на відділення, проте із географічними обмеженнями. 

В компанії поки що не мають змоги порахувати втрати від війни. Лише собівартість втрачених товарних запасів оцінюють в десятки мільйонів гривень, заявляють в Jysk. Загальні втрати лише магазину в Бучі склали майже 8 млн грн. Є повністю знищені магазини в Гостомелі та Херсоні, є суттєво пошкоджені магазини в Одесі, ТЦ «Ривʼєра», Києві ТЦ «Retroville», Харкові ТЦ «Восторг», є розграбовані магазини в Бучі та Мелітополі, є магазини в зоні окупації – Нова Каховка, Мелітополь, Херсон.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні