Категорія
Новини
Дата

Кабмін відклав призначення Мецгера заступником міністра економіки – джерела Forbes

Питання призначення ексголови Укрексімбанку Євгена Мецгера заступником міністра економіки вже виносилося на засідання Кабміну, але його поки вирішили відкласти, йдеться у редакційному матеріалі Forbes Україна.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Мінекономіки планує найняти профільного менеджера, який буде працювати з банківським сектором для більш активного кредитування. Головний кандидат на цю роль – ексголова Укрексімбанку Євген Мецгер.
  • Питання призначення вже виносилося на засідання Кабміну, але його поки вирішили відкласти, сказав Forbes один із співрозмовників. 
  • Мецгер не відповів на прохання Forbes прокоментувати своє можливе призначення в Мінекономіки. 

Контекст

Колишній голова правління державного Укрексімбанку Євген Мецгер, обвинувачений у кримінальній справі про перешкоджання законній професійній діяльності журналістів, може бути призначений заступником глави Мінекономіки. Таку пропозицію на ім’я прем’єрміністра 5 квітня внесла Юлія Свириденко, повідомили журналісти «Схем». Цю інформацію підтвердили Forbes два високопосадовці в уряді та НБУ.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні