Категорія
Новини
Дата

Канадська нафтосервісна компанія Calfrac зупиняє інвестиції в РФ

Канадська нафтосервісна компанія Calfrac Well Services Ltd. оголосила про призупинення будь-яких інвестицій в Росію. Про це компанія заявила в понеділок.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

 Ключові факти:

  • Calfrac скасувала постачання запчастин та обладнання до РФ на початку її вторгнення в Україну та відмінила будь-які постачання у майбутньому, повідомляє компанія.
  • Всі західні співробітники компанії, які беруть участь у російських операціях, зараз перебувають за межами РФ, додали в компанії.

Контекст:

Канадська Calfrac надає спеціалізовані нафтопромислові послуги компаніям, що займаються розвідкою та видобуванням, призначені для збільшення видобутку вуглеводнів зі свердловин, пробурених на заході Канади, США, Аргентини та Росії.

Раніше три нафтосервісні компанії з «великої четвірки» Halliburton та Schlumberger і Baker Hughes заявили про заходи у відповідь на вторгнення Росії в Україну. Halliburton повністю припиняє діяльність в РФ, а Schlumberger і Baker Hughes – припиняють інвестиції до країни-агресора.

Згодом швейцарська Weatherford останньою з «великої четвірки» нафтосервісних компаній вирішила призупинити поставки та інвестиції в РФ, а також розгортання нових технологій у країні.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні