Категорія
Новини
Дата

«Київстар» за рік інвестував у розвиток системи Helsi $3 млн – Комаров

Компанія «Київстар» після купівлі контрольного пакета найбільшої медичної інформаційної системи Helsi (ТОВ «Хелсі Україна») інвестувала у її розвиток $3 млн. Про це повідомив президент «Київстар» Олександр Комаров на Київському міжнародному економічному форумі, пише «Інтерфакс-Україна».

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • За рік володіння компанією Helsi (з серпня 2022 року) «Київстар» інвестував у її розвиток $3 млн. Команда компанії збільшилася у 2,5 раза, повідомив Олександр Комаров.
  • Він також повідомив, що кількість телемедичних консультацій у 2023 році зросла вдвічі.
  • Helsi – медична інформаційна система і провідний цифровий провайдер у сфері охорони здоровʼя України, який має понад 23 млн пацієнтів і відомий як постачальник SaaS-рішень медичної інформаційної системи для 1300 державних і приватних клінік. 

Контекст

У серпні 2020 року «Київстар» придбав частку в Helsi за 555,74 млн грн. В юрособі ТОВ «Хелсі Україна» мобільному оператору належить частка у 69,99%. На момент купівлі – на вересень 2022‑го – у Helsi було 34 000 активних лікарів. Загалом же в базі – понад 50 000. Це більше, ніж третина всіх лікарів країни. За вісім місяців сервісом скористалися 13 млн людей. Вони фізично відвідували лікарів 4,5 млн разів на місяць.

Згідно зі звітом «Київстару», за другий квартал 2023 року Helsi збільшила кількість зареєстрованих користувачів до 25,4 млн пацієнтів, тоді як кварталом раніше йшлося про більше ніж 25 млн.

Кількість завантажень мобільного застосунку Helsi збільшилася на 0,4 млн і досягла 5,4 млн у другому кварталі, тоді як кількість бронювань записів на прийом до лікаря через платформу залишилася на рівні майже 1,8 млн за квартал.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні