Категорія
Новини
Дата

Кличко повідомив про звільнення директора «Київпастрансу»

Директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко звільнено з посади. Також буде звільнений директор з виробництва компанії Павло Кирилюк. Про це повідомив на засіданні Київради міський голова Віталій Кличко.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «Щодо змін у керівництві КП «Київпастранс». Звільнився директор «Київпастрансу» Дмитро Левченко. Та буде звільнений директор з виробництва цього комунального підприємства Павло Кирилюк», – зазначив він.
  • Кличко повідомив, що виконувач обов’язків голови «Київпастрансу» буде призначений найближчими днями.

Контекст

14 березня редакція Bihus Info опублікувала розслідування про КП «Київський метрополітен» та його керівника Віктора Брагінського. У ній йшлося про активи Брагінського та його рідні. Зокрема про нібито «колишню» дружину, яка не маючи співмірних доходів, стала власницею активів вартістю в $1 млн.

Увечері після публікації розслідування Кличко заявив, що Брагінський має бути відсторонений від виконання обовʼязків директора столичного метро, а фактами, оприлюдненими в розслідуванні, мають займатися відповідні правоохоронні органи. Наступного дня уже сам Брагінський подав заяву на звільнення.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні