Категорія
Новини
Дата

Компанія «Шериф» виплатить $1000 кожному, хто знешкодить танк агресора

Охоронна компанія Sheriff заохочує боротися всіх громадян проти агресора. Компанія виплатить $1000 за знешкодження ворожого танку, а за іншу техніку – $500.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Кожному, хто підіб‘є, знешкодить або спалить танк агресора в Києві або Київській області, Sheriff виплатить $1000. За іншу ворожу техніку – $500, про це йдеться на офіційній сторінці компанії у Facebook.

 Цю інформацію Forbes підтвердив і засновник охоронної компанії Sheriff Дмитро Стрижов. «Гарантую на 100%. Уже відклав $100 000, кошти чекають наших героїв», – каже Стрижов.        

 Обовʼязкові умови: 

  • Реальний доказ у вигляді фото або відео на фоні з палаючим танком.
  • Дані про місце розташування та час, коли це сталось.

 Компанія Sheriff працює та продовжує реагувати на сигнали тривоги в оселях та на інших обʼєктах. Наразі до роботи залучено 10 з 32 машин, розповідає Стрижов. «Випадки мародерства поодинокі. Здебільшого – кіоски або невеликі магазини», – говорить він.  

Sheriff також займається евакуацією іноземців та вагітних жінок із Києва та Київської області та співпрацює з національною поліцією та територіальною обороною. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні