Категорія
Новини
Дата

Криптобіржа Coinbase скорочує 25% робочих місць через кризу на ринку

Криптовалютна біржа Coinbase планує скоротити 950 робочих місць, оскільки галузь продовжує зазнавати труднощів після краху FTX, пише Financial Times. Виконавчий директор Брайан Армстронг заявив, що звільнить 25% своїх співробітників, аби «витримати спади на ринку криптовалют».

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Армстронг додав, що компанія також закриє кілька проєктів, в яких вона мала «нижчу ймовірність успіху», не надавши додаткових подробиць.
  • Оголошення Coinbase прозвучало на тлі краху FTX та арешту засновника Сема Бенкмана-Фріда, які продовжують хвилювати всю криптоіндустрію. Крах FTX спонукав регулювальні органи посилити контроль над сектором.
  • За словами Армстронга, Coinbase «добре капіталізована» і криптовалюти «нікуди не подінуться». Акції Coinbase, зареєстровані у Нью-Йорку, зросли на 4% до виходу на ринок.

Контекст

На початку 2021 року у Coinbace було 1250 співробітників, після цього штат збільшився вчетверо. Coinbase – публічна компанія, яка торгується на біржі. Вартість її акцій з початку минулого року впала майже на 80%. За цей самий час біткоїн впав більше ніж на 50%. У червні 2022 року Coinbase повідомила, що звільняє 18% працівників через обвал ринку та очікування рецесії.

Нині ж біржа стала черговою криптовалютною компанією, яка оголосила про скорочення штату цього року. Минулого тижня біржа Huobi заявила, що скоротить 20% свого персоналу, тоді як Silvergate, американський банк, орієнтований на криптовалюту, заявив, що скоротить близько 40% свого персоналу, а кредитор цифрових активів Genesis оголосив про скорочення 30% робочих місць.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні