Категорія
Новини
Дата

Microsoft обмежила доступ росіян до оновлень Windows

Компанія Microsoft обмежила доступ до оновлення операційної системи Windows для росіян, пише «Дождь». Користувачі не можуть оновити компʼютери від Windows 10 до Windows 11.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • На офіційному сайті компанії при спробі завантажити програму-завантажувач останньої версії Windows відкривається порожнє вікно браузера. 
  • У розділі «Установка та оновлення» розділ з оновленою версією операційної системи також недоступний.

Контекст

Microsoft оголосила про рішення призупинити продажі своїх продуктів та надання послуг у Росії на початку березня. Також компанія виділила понад $35 млн на допомогу Україні. 

На початку червня стало відомо, що Microsoft значно скоротить операції в Росії через «зміну економічного прогнозу та негативний вплив на бізнес» у країні. Рішення торкнеться понад 400 співробітників Microsoft, компанія забезпечить їм «повну підтримку в цей складний час», писало агентство.

У середині червня користувачі з російською IP-адресою зіткнулися з тим, що не можуть завантажити для встановлення Windows 11 та Windows 10 та деякі інші продукти Microsoft з офіційного сайту компанії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні