Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» відкрила перше відділення в Естонії

Nova Post відкрила перше відділення у Таллінні, повідомила пресслужба поштового оператора. Таким чином Естонія стала восьмою європейською країною, в якій компанія розпочала роботу.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • У НП повідомили, що цьогоріч відкривають відділення у всіх країнах Балтії. Зокрема, у березні Nova Post вийшла на ринок Литви. 
  • «Сьогодні відкриваємо перше відділення в Естонії, а вже через тиждень запрацюємо у Латвії. Загальні інвестиції у наш розвиток в країнах Балтії складають €300 000», – сказав CEO Nova Post Europe Олександр Лісовець.
  • У першому відділенні Nova Post в Таллінні клієнти можуть отримувати та відправляти в Україну документи, посилки та вантажі до 1000 кг. Доставка з України в Естонію займатиме від 5 діб.
  • Також клієнти можуть викликати курʼєра, щоб зробити відправлення на будь-яку адресу по всій Естонії. 

Контекст

Nova Post вже відкрила 66 відділень у Естонії, Польщі, Литві, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині та Молдові. 

Загалом упродовж року компанія планує інвестувати у закордонні відділення понад €10 млн і вийти на довоєнний рівень доставки міжнародних посилок за рахунок освоєння нових напрямків.

Торік «Нова пошта» доправила 6,5 млн міжнародних посилок, що на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). При цьому кількість посилок із України зросла у пʼять разів порівняно з минулим роком. Найбільше посилок доставлено в Польщу та Німеччину, повідомила пресслужба компанії. Саме ці країни прийняли найбільше українців (за оцінкою НП – 4 млн).  

Упродовж 2022 року виторг компанії зріс на 13,6% – до 23,7 млрд грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні