Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» та «Укрпошта» відновлюють доставку з AliExpress

З 15 червня українці знову зможуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress із доставкою «Новою поштою» та «Укрпоштою».

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Користувачі знову зможуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат «Нової пошти», повідомила компанія. 
  • Для цього потрібно вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат, пояснив СЕО «Нова пошта Глобал» Юрій Беневитський.
  • Посилки доправлятимуть через одну з європейських країн і потім в Україну «Укрпоштою», повідомив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський. 
  • «На старті – 14 областей. Але якщо ви живете в одній зі східних областей, яку поки що не відкрив «Алі», ви можете замовити посилку на знайомих, а вони вже надсилатимуть вам її в будь-який куточок України, де працює «Укрпошта» (а ми працюємо у всій країні)», – пояснив він.

Контекст

З 15 червня доставка з AliExpress буде доступна для Вінницької, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської та Чернівецької областей.

До початку війни AliExpress очолював рейтинг популярних закордонних інтернет-магазинів українців. Зокрема, клієнти «Нової пошти» за день замовляли в середньому близько 2,6 т товарів із AliExpress.

З 12 травня «Нова пошта Глобал» відновила доставку замовлень з iHerb – американського онлайн-магазину косметики та парфумерії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні