Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» та «Укрпошта» відновлюють доставку з AliExpress

1 хв читання

З 15 червня українці знову зможуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress із доставкою «Новою поштою» та «Укрпоштою».

Ключові факти

  • Користувачі знову зможуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат «Нової пошти», повідомила компанія. 
  • Для цього потрібно вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат, пояснив СЕО «Нова пошта Глобал» Юрій Беневитський.
  • Посилки доправлятимуть через одну з європейських країн і потім в Україну «Укрпоштою», повідомив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський. 
  • «На старті – 14 областей. Але якщо ви живете в одній зі східних областей, яку поки що не відкрив «Алі», ви можете замовити посилку на знайомих, а вони вже надсилатимуть вам її в будь-який куточок України, де працює «Укрпошта» (а ми працюємо у всій країні)», – пояснив він.

Контекст

З 15 червня доставка з AliExpress буде доступна для Вінницької, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської та Чернівецької областей.

До початку війни AliExpress очолював рейтинг популярних закордонних інтернет-магазинів українців. Зокрема, клієнти «Нової пошти» за день замовляли в середньому близько 2,6 т товарів із AliExpress.

З 12 травня «Нова пошта Глобал» відновила доставку замовлень з iHerb – американського онлайн-магазину косметики та парфумерії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні