Категорія
Новини
Дата

Novus відновлює роботу магазину у столичному ТРЦ Retroville, який у березні постраждав від ракетного удару

Супермаркет Novus з 22 липня відновлює роботу магазину у столичному ТРЦ Retroville, йдеться у повідомленні ритейл-мережі. У березні в ТРЦ влучила російська ракета.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • У маркеті працюватимуть всі формати, зокрема й відділи власного виробництва, «Острів майстра шоколаду», кафе The Lunch з більш ніж сотнею посадкових місць тощо.
  • «Кожне відкриття для нас особливе, адже це маленький крок до великого відновлення країни. А відновлення нашого флагманського магазину Novus у Retroville – значний крок», – зауважили у компанії.

Контекст

ТРЦ Retroville постраждав від ракетного обстрілу 20 березня. Там загинуло восьмеро осіб, сам ТРЦ зазнав значних руйнувань.

За планом три чверті площ ТРЦ Retroville планували відкрити для відвідувачів у серпні цього року, а решту площ поетапно – у грудні 2022-го та березні 2023-го.

Площа Retroville – 86 000 кв. м, поруч розташовані Sport Life та бізнес-центр.

Проєкт будувався за кредитні гроші польського державного банку Bank Gospodarstwa Krajowego. Обсяг інвестицій – €41 млн. За оцінками Forbes, на оренді Retroville заробляв близько $20 млн на рік.

Девелопер Stolitsa Group будував Retroville довго – шість років. Відкриття тричі переносили через кризу, а будівництво завершили лише наприкінці травня 2020 року. На той час навколо будівництва виросло близько десятка житлових багатоповерхівок.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні