Категорія
Новини
Дата

Окупанти вдарили дронами по олійному терміналу в Миколаєві. По вулицях течуть річки соняшникової олії

Минулої ночі російські окупанти атакували дронами-камікадзе Миколаїв. Були влучання в олійний термінал біля морського порту та фармакологічну компанію. Про це повідомив пресофіцер Миколаївської ОВА Дмитро Плетенчук.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Це вже другий удар окупантів в олійний термінал, зазначив Плетенчук. «17% світового експорту цієї продукції проходило саме через цей термінал у місті Миколаїв. Ворог продовжує політику агресії проти всього світу, наносячи подібні удари про цивільній інфраструктурі аграрного сектору економіки нашої країни», – заявив він.
  • Складною є ситуація поблизу підприємства, зважаючи на кількість олії, яка витікає на вулицю. Вогнеборці боролися з полумʼям кілька годин, додав Плетенчук.
  • Вранці по деяких вулицях Миколаєва течуть річки соняшникової олії, повідомляє місцеве видання «Новини-N». Причиною стало ушкодження внаслідок атаки дронами двох резервуарів, ємністю по 7500 т кожний, на території підприємства в Заводському районі. Виникла пожежа, яку оперативно загасили співробітники ДСНС.
Окупанти вдарили дронами-камікадзе по олійному терміналу в Миколаєві

По вулицях у Миколаєві течуть річки соняшникової олії. Фото: «Новини-N»

  • Також, за його словами, під час нічного обстрілу постраждали виробнича лінія та офіс фармакологічної компанії, яка є одним із провідних виробників косметики в країні, фактично, з часів існування СРСР. Знову люди залишилися без роботи», – повідомив Плетенчук.

Контекст

На півдні України за ніч знищено 26 іранських дронів-камікадзе Shahed-136, повідомив речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат. Повітряне командування «Центр» знищило дев’ять дронів-камікадзе, які було спрямовано для атаки на Київ.

Сьогодні вранці в центрі Києва пролунала серія вибухів. Ворог атакував українську столицю іранськими дронами-камікадзе. Наразі є інформація про чотири прильоти, підтверджено влучання по житловому будинку.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні