Категорія
Новини
Дата

Окупанти вдарили дронами по олійному терміналу в Миколаєві. По вулицях течуть річки соняшникової олії

1 хв читання

Минулої ночі російські окупанти атакували дронами-камікадзе Миколаїв. Були влучання в олійний термінал біля морського порту та фармакологічну компанію. Про це повідомив пресофіцер Миколаївської ОВА Дмитро Плетенчук.

Ключові факти

  • Це вже другий удар окупантів в олійний термінал, зазначив Плетенчук. «17% світового експорту цієї продукції проходило саме через цей термінал у місті Миколаїв. Ворог продовжує політику агресії проти всього світу, наносячи подібні удари про цивільній інфраструктурі аграрного сектору економіки нашої країни», – заявив він.
  • Складною є ситуація поблизу підприємства, зважаючи на кількість олії, яка витікає на вулицю. Вогнеборці боролися з полумʼям кілька годин, додав Плетенчук.
  • Вранці по деяких вулицях Миколаєва течуть річки соняшникової олії, повідомляє місцеве видання «Новини-N». Причиною стало ушкодження внаслідок атаки дронами двох резервуарів, ємністю по 7500 т кожний, на території підприємства в Заводському районі. Виникла пожежа, яку оперативно загасили співробітники ДСНС.
Окупанти вдарили дронами-камікадзе по олійному терміналу в Миколаєві

По вулицях у Миколаєві течуть річки соняшникової олії. Фото: «Новини-N»

  • Також, за його словами, під час нічного обстрілу постраждали виробнича лінія та офіс фармакологічної компанії, яка є одним із провідних виробників косметики в країні, фактично, з часів існування СРСР. Знову люди залишилися без роботи», – повідомив Плетенчук.

Контекст

На півдні України за ніч знищено 26 іранських дронів-камікадзе Shahed-136, повідомив речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат. Повітряне командування «Центр» знищило дев’ять дронів-камікадзе, які було спрямовано для атаки на Київ.

Сьогодні вранці в центрі Києва пролунала серія вибухів. Ворог атакував українську столицю іранськими дронами-камікадзе. Наразі є інформація про чотири прильоти, підтверджено влучання по житловому будинку.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні