Категорія
Новини
Дата

OneNotary залучив $5 млн. Тепер стартап може оцінюватись у $20-25 млн

Український стартап OneNotary, який допомагає американським нотаріусам засвідчувати документи онлайн, оголосив про закриття раунду серії A на суму $5 млн та початок партнерства з DocuSign, йдеться у повідомленні компанії. З новим фінансуванням оцінка OneNotary зросла до $20-25 млн, повідомив Forbes Ukraine співрозмовник, знайомий із деталями угоди.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Попередні інвестиції – $1,75 млн від низки українських та міжнародних фондів – стартап залучив на початку 2022-го. Тоді середня оцінка для такого раунду коливалася у межах $10-15 млн. 
  • З новим фінансуванням оцінка OneNotary ближче до $20-25 млн, повідомило Forbes Ukraine джерело.
  • Раунд очолила компанія Jackson Square Ventures за участю засновника DocuSign Тома Гонсера, а також існуючих інвесторів DocuSign Ventures, GoodPaper Ventures, Digital Future, The LegalTech Fund, та u.ventures. 
  • Залучені кошти будуть спрямовані на маркетинг та продажі, зміцнення партнерських відносин та подальший розвиток набору продуктів OneNotary.
  • DocuSign та OneNotary уклали офіційне партнерство з метою інтеграції OneNotary у лінійку нотаріальних рішень DocuSign. Інтеграція буде запущена на початку цього літа.

Контекст

Продукти та рішення DocuSign користовують понад 1 млн клієнтів і понад 1 млрд користувачів у понад 180 країнах, зокрема, для прискорення процесу ведення бізнесу.

Продукти OneNotary використовують десятки тисяч нотаріусів і клієнтів у США. За останній рік компанія збільшила дохід, а ринок її нотаріусів по всій країні виріс до понад 30 000. Детальніше про те, як український стартап вийшов на американський ринок – у матеріалі Forbes Ukraine.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні