Категорія
Новини
Дата

OpenAI представила ШІ-помічника для бізнесу ChatGPT Enterprise

Компанія OpenAI 28 серпня представила ChatGPT Enterprise – ШІ-помічника для бізнесу, йдеться у пресрелізі компанії. Зокрема, новий пакет пропонує необмежений доступ до GPT-4 на вищих швидкостях, більші можливості аналізу даних і ширші параметри налаштування.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, Diia.City United, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • ChatGPT Enterprise пропонує розширені контекстні вікна для обробки довших текстів, шифрування, безпеки та конфіденційності корпоративного рівня, а також функції керування груповими обліковими записами.
  • Серед переваг ChatGPT Enterprise компанія відзначає контекстне вікно на 32 000 токенів порівняно з 8000 в ChatGPT Plus. Це дозволяє обробляти більше тексту одночасно.
  • Також більше корпоративних клієнтів отримають доступ до необмеженої кількості запитів GPT-4 на вищій швидкості.
  • Як зазначили в компанії, ChatGPT Enterprise пропонує високий рівень безпеки за допомогою таких функцій, як шифрування даних у стані спокою (з використанням AES 256 – при зберіганні на сервері OpenAI) і під час передавання даних (з використанням TLS 1.2+).
  • OpenAI також заявила, що підказки клієнтів і дані компанії не використовуються для навчання моделей OpenAI.
  • ChatGPT Enterprise отримав сертифікат відповідності SOC 2, який є структурою, встановленою Американським інститутом сертифікованих бухгалтерів (AICPA) для аудиту засобів контролю компанії для управління даними клієнтів. Він гарантує, що вони відповідають стандартам безпеки, доступності, цілісності обробки та конфіденційності.
  • У ChatGPT Enterprise також запроваджено нову консоль адміністратора. Вона дозволяє здійснювати масове управління учасниками, перевірку домену та єдиний вхід (SSO).
  • Microsoft уже пропонує компаніям доступ до ChatGPT через свою службу Azure OpenAI. Проте, щоб використовувати її, компанії повинні бути клієнтами Azure.

Контекст

OpenAI, яка створила чат-бот ChatGPT, випустила більш потужну та удосконалену версію штучного інтелекту – GPT-4 в березні цього року. 

За даними розробників, відмінність між GPT-4 і його попередньою версією GPT-3.5 є невеликою у звичайній розмові, але відмінності можна буде помітити при складніших завданнях.

Нову версію ШІ в компанії назвали «креативнішою та більш придатною для співпраці». Завдяки ширшим загальним знанням і можливостям, GPT-4 розвʼязує «складні проблеми з більшою точністю».

Найголовніше нововведення – можливість використовувати зображення як вхідні дані й комбінувати їх з текстом. Нейромережу навчили розуміти, що зображено на фото, а також враховувати малюнки та схеми при розвʼязанні задач. Також ШІ може пояснювати дані, подані як діаграми.

Після випуску GPT-4 OpenAI анонсувала поетапне оновлення вже наявних моделей, замість створення нових з нуля. На конференції Economic Times гендиректор компанії Сем Альтман підтвердив, що OpenAI не займається навчанням GPT-5, оскільки перед запуском нової мовної моделі потрібно провести велику підготовчу роботу.

З 6 липня OpenAI зробила загальнодоступним GPT-4. Доступ отримали усі клієнти, які платять за ChatGPT API. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні