Категорія
Новини
Дата

Підприємець Максим Поляков пожертвував $1 млн на допомогу українцям

Український підприємець із британським паспортом Максим Поляков пожертвував $1 млн на допомогу українцям, які постраждали внаслідок російської агресії. Про це він написав у Facebook.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Поляков пожертвував $1 млн у відповідь на запит міського голови Дніпра Бориса Філатова.
  • Пожертву отримає фонд «ТАПС-Україна» у Дніпрі, який працює над гуманітарними питаннями та надає підтримку захисникам України.
  • Фонд допоможе забезпечити продуктами, медичною допомогою, тимчасовими будинками та всім необхідним тисячі біженців та поранених військовослужбовців, які прибули до Дніпра.
  • Виклик полягає в тому, щоб зібрати $30 млн за 30 днів, написав Поляков. 

Ключова цитата

«Переконаний, що важливо допомагати рідній землі, де б ми зараз не були. Давайте продовжувати боротися разом!» — написав Поляков.

Контекст

IТ-компанії продовжують працювати та фінансово підтримувати Збройні Сили України та державу в цілому. За підрахунками ІТ Ukraine Association, впродовж перших 10 днів війни в Україні українські ІТ-компанії зібрали: $12,1 млн на гуманітарні цілі; $6,1 млн на підтримку ЗСУ; $6,3 млн сплатили податків авансом.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні