Zara у Львові /Facebook ТРЦ Forum Lviv
Категорія
Новини
Дата

Повернення брендів Zara, Massimo Dutti та Pull&Bear може підняти ставки оренди в ТРЦ на 10-15%

11 квітня Zara відновила роботу у Львові. Зокрема, у ТРЦ Forum Lviv відновили роботу магазини брендів Zara, Massimo Dutti, Oysho та Pull&Bear, Фото Facebook ТРЦ Forum Lviv

Відкриття магазинів іспанської групи Inditex спричинить зростання ставок оренди в торгових центрах на 10-15%, розповіла директорка компанії «Українська торгова гільдія» Євгенія Локтіонова на Tenant Mix Conference «Як змінюються торгові центри під час війни?» від Malls Club.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти 

  • Повернення брендів Inditex в Україну – Zara, Bershka, Stradivarius та інших – приведе до зростання ставок оренди в торгових центрвх. Зростання становитиме 10-15%, каже Локтіонова.
  • У січні 2024 року фіксовані орендні ставки в торговельних центрах України становили до $18 за 1 кв. м на місяць для магазинів одягу площею 600-1500 кв. м, йдеться в дослідженні «Української торгової гільдії». 
  • Ставки для модних магазинів площею 100-200 кв. м – до $30 за 1 кв. м на місяць. Це платежі для орендарів без урахування % від товарообігу, ПДВ та експлуатаційних платежів.
  • 11 квітня Zara відновила роботу у Львові. Зокрема, у ТРЦ Forum Lviv відновили роботу магазини брендів Zara, Massimo Dutti, Oysho та Pull&Bear, у ТРЦ King Cross Leopolis Zara та Pull&Bear.
Магазин Pull & Bear у Львові

11 квітня в ТРЦ Forum Lviv у Львові відновив роботу магазин Pull & Bear іспанської групи Inditex

Магазин Missimo Dutti у Львові

11 квітня в ТРЦ Forum Lviv у Львові відновив роботу магазин Missimo Dutti іспанської групи Inditex

Магазин Oysho у Львові

11 квітня в ТРЦ Forum Lviv у Львові відновив роботу магазин Oysho іспанської групи Inditex

Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст 

Іспанська група Inditex почала відкривати магазини в Україні з 3 квітня. Станом на 11 квітня відкрито 28 магазинів всіх її семи брендів Zara, Bershka, Pull&Bear, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho, Zara Home у шести торгових центрах Києва. 

Далі цього місяця відбудеться відкриття магазинів у Львові, каже голова Української ради торгових центрів (УРТЦ) Максим Гаврюшин. Очікується запуск у Черкасах, Вінниці, центральних регіонах України, додає він.

Відкриття магазинів Inditex привело до зростання трафіку у київських ТРЦ на 20% за перший тиждень роботи. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні