Категорія
Новини
Дата

«Пюре» стає більше. «Таврія В» посилює позиції у категорії «жорстких дискаунтерів» в Одеській області

За два роки група компаній «Таврія В» братів Музальових відкрила близько 10 маркетів низьких цін «Пюре» на Півдні України. З новим магазином, який почне роботу 29 вересня, їхня загальна площа складе майже 22 000 кв. м, а всіх обʼєктів ритейлера – понад 300 000 кв. м.

За два роки група компаній «Таврія В» братів Музальових відкрила близько 10 маркетів низьких цін «Пюре» на Півдні України. /надано пресслужбою

За два роки група компаній «Таврія В» братів Музальових відкрила близько 10 маркетів низьких цін «Пюре» на Півдні України. Фото надано пресслужбою

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Група компаній «Таврія В» із портфелем у понад 130 супермаркетів та торговельних центрів вийшла у формат «жорстких дискаунтерів» у 2021 році. Тоді ритейлер відкрив перший супермаркет «Пюре» з роздрібною ціною на 20−30% дешевше товарів-аналогів у конкурентів в Одесі, – повідомляли RAU з посиланням на пресслужбу компанії. Унікальність формату полягала в транспортуванні товарів у піддонах, відкритій викладці товару та відсутності складу при магазині.
  • З того часу супермаркети «Пюре» поширилися також на Миколаїв і міста Білгород-Дністровський, Нікополь й Подільськ Одеської області. 
  • «Формат продемонстрував сталий розвиток та отримав визнання серед покупців, що хочуть бути максимально раціональними. Саме внаслідок раціоналізації споживання дискаунтери сьогодні дуже популярні у Європі», – говорять в пресслужбі мережі. 
  • 29 вересня у Подільську почне роботу вже другий магазин «Пюре». Загальна та торговельна площа сьомого за рахунком супермаркету мережі становить відповідно 705 кв. м, асортимент складає близько 3000 SKU. 

Контекст

Для ГК «Таврія В», виторг якої у 2021 році склав 8 млрд грн, це не перший експеримент із форматами за останні роки. В один рік із «Пюре» ритейлер запустив мережу мінімаркетів біля дому «Таврія В Express». 

У портфелі ритейлера також такі обʼєкти, як: делікатес-маркети «Космос», мережа drogerie&beauty магазинів Блиск&Відро, мережа кафе швидкого харчування «Т Спрінт», мережа Bagetta Espresso Bar, два ресторани Tref, логістичний центр площею 83 600 кв. м, торговельний центр «Сади перемоги» площею 23 473 кв. м, а також цехи з виробництва продуктів, броварня, швейне та трикотажне виробництво, підрозділи будівництва та девелопменту. Загальна площа одних лише ритейл-обʼєктів перевищую 311 000 кв. м.

Власники компанії – одеські бізнесмени Михайло і Борис Музальови. Останній увійшов до списку «Топ-100 найбагатших людей України» за версією Forbes у 2021 році зі статком $95 млн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні