Категорія
Новини
Дата

Рада директорів російської «Лукойл» виступила за припинення війни проти України

Рада директорів однієї з найбільших приватних російських нафтових компаній «Лукойл» виступила за припинення війни Росії проти України. У своєму зверненні компанія висловила співчуття всім, «кого торкнулися трагічні події».

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Рада Директорів ПАТ «Лукойл» висловила «своє занепокоєння з приводу трагічних подій, що продовжуються в Україні, і глибоке співчуття всім, кого торкнулася ця трагедія». «Ми виступаємо за якнайшвидше припинення збройного конфлікту та повністю підтримуємо його вирішення шляхом переговорного процесу, дипломатичними засобами», – йдеться в зверненні.
  • Компанія докладає всіх зусиль для продовження стабільної роботи в усіх країнах та регіонах своєї присутності. «Лукойл» у своїй діяльності прагне до зміцнення миру, міжнародних відносин і гуманітарних звʼязків, заявляє рада директорів. 

Контекст

США в січні внесли «Лукойл» у список секторальних санкцій, проти яких запроваджені обмеження на угоди щодо окремих проєктів. 

Співвласник «Лукойлу» Вагіт Алєкперов за добу після вторгнення РФ в Україну втратив понад $5 млрд.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні