Категорія
Новини
Дата

Реліз української гри S.T.A.L.K.E.R. 2 знову перенесли

1 хв читання

Реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля відбудеться 20 листопада 2024 року, змістившись з раніше запланованої дати 5 вересня 2024 року. Про це йдеться у повідомленні київської студії‐розробника GSC Game World.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Деталі

  • Студія пояснила, що чергове перенесення дати запуску повʼязане із виправленням «несподіваних аномалій» або просто «багів».

Контекст

Перша S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl побачила світ понад 17 років тому. У нульових GSC Game World Сергія Григоровича знадобилося пʼять років і стільки ж мільйонів доларів, щоб створити хіт, у який грали щонайменше 15 млн людей. На другий S.T.A.L.K.E.R. геймери чекають уже майже півтора десятиліття. Його створення коштувало на порядок більше, ніж перша гра. А через війну, технічні проблеми, атаки російських хакерів і пожежу у празькому офісі офіційний реліз переносили щонайменше п’ять разів.

На початку 2024‐го GSC Game World назвала нову і наразі фінальну дату виходу найочікуванішої української гри – 5 вересня 2024 року.

Forbes Ukraine дослідив, як ентузіасти, романтики, фанати фантастики, геймери і непублічні бізнесмени двічі створювали всесвіт S.T.A.L.K.E.R.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд