Категорія
Новини
Дата

Росія обстріляла Одесу, ракети влучили у магазин мережі «Копійка»

1 хв читання

Вночі, 14 червня, ворог атакував Одесу чотирма ракетами «Калібр». Одна з ракет влучила у складське приміщення «Таврії B» та універсам торгової мережі «Копійка». Троє співробітників складу загинули, ще семеро отримали поранення.

Ключові факти

  • Російські окупанти спрямували на Одесу чотири «Калібри» з корабля в Чорному морі. Дві ракети вдалося збити силами ППО. 
  • Одна з ракет влучила в універсам торгової мережі «Копійка» та склад мережі «Таврія B». Почалася пожежа на площі 400 кв. м. Близько 1000 кв. м будівлі зруйновано. «Основний удар прийшовся у відділ дитячих товарів, де зберігались підгузки, дитяче харчування, жіноча гігієна», — повідомили у «Таврії B». Загинуло троє співробітників мережі, четверо в критичному стані перебувають у лікарні. Компанія зазначила, що дефіциту товарів не буде.
  • Постраждалих через обстріл універсаму «Копійки» немає, повідомили у мережі. Forbes звернувся до компанії за коментарем, однак на момент публікації новини не отримав відповіді.
Росія обстріляла Одесу, ракети влучили у магазин мережі «Копійка» /Фото 1
Росія обстріляла Одесу, ракети влучили у магазин мережі «Копійка» /Фото 2
Росія обстріляла Одесу, ракети влучили у магазин мережі «Копійка» /Фото 3
Росія обстріляла Одесу, ракети влучили у магазин мережі «Копійка» /Фото 4
Попередній слайд
Наступний слайд
  • Через російський обстріл також постраждав ресторан McDonalds. У компанії Forbes зазначили, що для оцінки збитків ще потрібен час. 
  • Вибухова хвиля пошкодила бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування та крамниці у середмісті Одеси. 

Контекст

У ніч на 14 червня російські війска атакували дронами Кіровоградську область. Є влучання «Шахедів» в об’єкт інфраструктури у Світловодську. Під ранок російська армія завдала ракетних ударів по Краматорську та Костянтинівці на Донеччині. Троє людей загинули й троє отримали поранення. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні