Категорія
Новини
Дата

Росіяни обстріляли теплоелектростанцію ДТЕК, підприємство припинило виробництво електроенергії

У четверг, 24 серпня, внаслідок обстрілів РФ постраждала одна з теплоелектростанцій «ДТЕК Енерго», повідомила пресслужба компанії. Ця ТЕС зазнавала неодноразових атак раніше.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Внаслідок атаки постраждалих немає.
  • Водночас серйозно пошкоджено обладнання підприємства. Після припинення обстрілів енергетики зможуть розпочати ліквідацію наслідків атаки та відновлення роботи обладнання.
  • Усього з вересня минулого року енергетичні підприємства «ДТЕК Енерго» були атаковані 34 рази. Внаслідок них 3 енергетиків загинуло, 28 поранені.

Контекст

У ніч на четвер, 24 серпня, Росія атакувала Дніпро ракетами, одну з них збили захисники з Повітряного командування «Схід», повідомив очільник ОВА Сергій Лисак. У результаті обстрілу постраждали семеро людей.

Внаслідок нічної атаки руйнувань зазнав транспортний обʼєкт, пошкоджені з десяток інших обʼєктів. Зокрема, банк, заправка, готель, агрофірма, виробництво меблів, адмінбудівля та 15 кіосків. Під обстрілом опинилися й два житлові будинки, три автобуси та кілька авто, контактна тролейбусна мережа, водо- і газогони.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні