Категорія
Новини
Дата

Російські окупанти вбили більше цивільних українців, ніж військових — Резніков

Російські окупанти вбили більше цивільних українців, ніж загинуло в бою військових з усіх структур сектору оборони, повідомив міністр оборони Олексій Резніков.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Зазнавши нищівних втрат, російські окупанти розпочали терористичну війну. «Вони поводяться як злочинці і боягузи. Вони вбивають і захоплюють у заручники мирних громадян, жінок та дітей», — заявив міністр оборони.
  • Для керівництва держави зараз у приорітеті — збережння життя людей: організація гуманітарних коридорів для евакуації громадян та доставка гуманітарних вантажів, заявив Резніков.

Ключова цитата

«Кремль бомбить школи, лікарні і пологові будинки. Москва нікого не захищає. Вона знищує. Вони не здатні воювати з нашою армією, гвардією, теробороною. Тому атакують найбільш незахищених», — сказав Олексій Резніков.

Контекст

Від початку російського вторгнення в Україні загинуло понад 500 мирних жителів, ще майже тисяча людей були поранені, свідчать дані управління Верховного комісара ООН з прав людини. Фактичні цифри, зазначає ООН, значно вищі.

За час блокади Маріуполя загинуло близько 1300 мирних мешканців, повідомив радник міського голови Петро Андрющенко.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні