Категорія
Новини
Дата

Російські війська покинули Енергодар, заявив голова Запорізької ОДА. Мер міста спростовує

Російські окупанти покинули Енергодар у Запорізькій області, місто повернулося під контроль України, повідомив голова Запорізької ОДА Олександр Старух. Міський голова Дмитро Орлов спростував цю інформацію.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Російські війська з міста вийшли, знову відновлено контроль всіх органів влади, керівник місцевої влади на місці, сказав Старух. 
  • Влада намагатиметься зробити гумконвої та доставити пальне в Енергодар.
  • На жаль інформація про те, що російські війська повністю полишили Енергодар, не відповідає дійсності, написав в телеграм мер міста Орлов. Зараз вони контролюють периметр міста та знаходяться на АЕС, уточнив він.
  • Міська влада в існуючих обставинах організовує правопорядок, життєзабезпечення та господарчу діяльність всіх служб Енергодара.

Контекст

Напередодні повідомлялося, що ворог, який зайшов в Енергодар, контролює периметр Запорізької АЕС.

Уночі 4 березня після ворожих обстрілів на Запорізькій АЕС спалахнула пожежа. Згодом її ліквідували. Російські окупанти взяли під контроль Запорізьку АЕС, вони контролювали адмінбудівлі та прохід на атомну станцію, повідомляв «Енергоатом».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні