Категорія
Новини
Дата

Російські військові викрали мера Мелітополя після відмови здати місто окупантам

Російські окупанти викрали мера Мелітополя Запорізької області Івана Федорова. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • За попередньою інформацією, окупанти викрали мера Мелітополя близько 15:45 пʼятниці, повідомив Тимошенко.
  • Група окупантів із 10 осіб викрала мера міста Івана Федорова, який відмовився від співпраці з ворогом, написав у Telegram радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.
  • Під час викрадення Федорову наділи пластиковий мішок на голову. Вороги затримали його в міському кризовому центрі, де він займався питаннями життєзабезпечення міста, повідомив Геращенко.

Контекст

Російські військові продовжують контролювати Мелітополь по периметру. Місцеві мешканці регулярно виходять на мирні протести проти окупантів. Російські військові намагаються залякати місцевих жителів, аби ті не виходили на мітинги. Військовослужбовці збройних сил РФ захопили міську телевежу та міські вежі радіозвʼязку Мелітополя.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні