Категорія
Новини
Дата

Rozetka відновила роботу майже 50% відділень

Найбільший онлайн‑ритейлер України Rozetka відновив роботу 118 з 270 точок видачі товарів. Про це представники компанії повідомили AIN.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Точки видачі працюють у 48 містах, зокрема в Харкові, Чернігові, Сумах. Пункти працюють за графіком: 10:00–18:00 (залежно від зони воєнних дій).
  • Компанія готується відкрити точки видачі в найбільш постраждалих від бойових дій регіонах Київщини.
  • У Rozetka уточнюють, що до війни в Україні було 270 точок видачі. Таким чином, компанія відновила роботу майже половини з них.
  • Ритейлер також повернув власну доставку в Києві, Львові, Одесі, Дніпрі. Замовлення доставляються в усі активні відділення «Нової пошти» та Укрпошти.
  • «Насамперед точки видачі зосереджені на замовленнях, зроблених через сайт, і товарах першої необхідності, побутової хімії, товарах гігієни, зоотоварах, дитячому харчуванні тощо. З 12 квітня знову відкрився флагман бренда – найбільший магазин на проспекті Степана Бандери в Києві», – коментують представники Rozetka. 
  • Компанія повернула до роботи 400 фахівців, зазначив Владислав Чечоткін у коментарі AIN.

Контекст

1 квітня стало відомо про лист співзасновника маркетплейсу Rozetka Владислава Чечоткіна своїм співробітникам, яких планували звільнити. У ньому бізнесмен повідомляв, що обіг його компанії за три тижні впав з 4 млрд грн на місяць до 23 млн грн. Усі склади Rozetka поблизу Києва були заблоковані, 25 магазинів повністю знищені, розповідав Чечоткін.

Причиною труднощів стала відсутність «фінансової подушки» на випадок «чорних днів», розповідав у письмовому коментарі Forbes Владислав Чечоткін. Компанія постійно реінвестувала 90% і більше відсотків від прибутку.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні