Категорія
Новини
Дата

Сервіси Booking.com, Airbnb та Expedia припинили роботу в Росії та Білорусі

Туристичні сервіси Booking.com, Airbnb та Expedia припиняють співпрацю з РФ та Білоруссю, повідомила голова Державного агентства розвитку туризму Марʼяна Олеськів у Facebook. РосЗМІ пишуть, що, зокрема, у пошуковій видачі на сайті Booking зникли будь-які об'єкти розміщення.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • На звернення Держтуризму та завдяки підтримці міжнародної туристичної спільноти, слідом за Expedia, співпрацю з Росією та Білоруссю припинили Booking.com і Airbnb, повідомила Олеськів.
  • У пошуковій видачі на сайті Booking зникли обʼєкти розміщення, пишуть російські медіа. Сайт більше не дозволяє шукати та бронювати обʼєкти розміщення всередині Росії, але пошук зарубіжних готелів залишається доступним.
  • Сервіс короткострокової оренди житла Airbnb також призупинив усі операції у Росії та Білорусі.
  • Пізніше припинення роботи в РФ та Білорусі підтвердить голова Booking.com Гленн Фогель: «З кожним днем, у міру того, як актуальність цієї руйнівної війни в Україні стає дедалі гострішою, зростають і складнощі ведення бізнесу в регіоні».

Контекст

Через вторгнення Росії в Україну міжнародні компанії розривають співпрацю з російським бізнесом. Nike, Apple, Boeing – хто ще припинив бізнес із РФ читайте в нашому тексті «Які світові компанії більше не ведуть бізнес із Росією».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні