Категорія
Новини
Дата

Сили безпілотних систем відкриють рекрутинговий центр у Києві

1 хв читання

Рекрутинговий центр Сил безпілотних систем відкриють в Києві у вересні цього року, сказав командувач Сил безпілотних систем Вадим Сухаревський в коментарі Forbes. Також такі центри з'являться у Дніпрі та Одесі.

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Ключові факти 

  • «У Києві наш рекрутинговий центр вже фактично створений. Ми його відкриємо дуже скоро – у вересні», – сказав командувач Сил безпілотних систем Сухаревський Forbes. Це буде другий рекрутинговий центр Сил безпілотних систем – перший почав роботу 30 липня у Львові.
  • Крім Києва, відкриття таких центрів планується також у Дніпрі та Одесі, додав Сухаревський. 
  • До кінця року Сили безпілотних систем планують набрати 1500 людей через рекрутинговий центр у Львові, зазначив Сухаревський. Планові цифри по набору для рекрутингових центрів у Києві та Дніпрі він не розкриває. 

Контекст 

6 лютого цього року президент Володимир Зеленський повідомив, що підписав указ «Про нарощування спроможностей Сил оборони», яким доручив Кабміну створити у ЗСУ Сили безпілотних систем.

За дорученням президента Кабмін разом із Генштабом мав опрацювати питання створення безпілотних систем як окремого роду сил у структурі ЗСУ і за підсумками роботи внести пропозиції на розгляд Ради національної безпеки та оборони.

Зеленський озвучив перелік завдань: спеціальні штатні посади під роботу з дронами, спеціальні підрозділи, ефективне тренування, систематизація досвіду, постійне масштабування виробництв і залучення найкращих ідей, найкращих спеціалістів у цю сферу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд