Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Вивести зарплати військовозобов'язаних із тіні та наповнити держбюджет. Уряд повернувся до ідеї економічного бронювання за критерієм заробітної плати. Forbes дізнався, яка модель є основною

3 хв читання

Вивести зарплати військовозобов'язаних із тіні та наповнити держбюджет. Уряд повернувся до ідеї економічного бронювання за критерієм заробітної плати. Forbes дізнався, яка модель є основною /Shutterstock/Колаж Олександра Карасьова/Анна Наконечна

Shutterstock/Колаж Олександра Карасьова/Анна Наконечна

Кабінет Міністрів готує нову постанову про економічне бронювання. Чому уряд повернувся до цієї ідеї та як може працювати нова модель?

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

27 серпня прем’єр-міністр Денис Шмигаль анонсував впровадження принципу «воюй або працюй» під час форуму «Україна 24. Незалежність». «Це допоможе збільшити кількість робочих місць та рівень середньої зарплати, а також наповнити бюджет», – додав він. Премʼєр-міністр не уточнив, у чому полягає ідея. 

Йдеться про запуск економічного бронювання, яке обговорюється з початку року, кажуть пʼятеро співрозмовників Forbes у Раді, уряді та Офісі президента (ОП).

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд