Категорія
Новини
Дата

У McDonaldʼs через повномасштабну війну постраждало девʼять ресторанів

Внаслідок бойових дій в Україні різною мірою постраждало девʼять зі 107 ресторанів McDonald’s. Про це в інтервʼю Forbes повідомила CEO компанії в Україні Юлія Бадрітдінова.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «До деяких із них ми ще не мали доступу. Наприклад, у Харкові. Згідно з нашими протоколами безпеки, ми не можемо туди потрапити і оцінити втрати, поки там йдуть бойові дії», — сказала вона.
  • Компанія має намір зібрати інформацію й задокументувати пошкодження.
  • В Україні McDonald’s має 107 закладів. Загалом їх понад 40 000. 

Контекст

Мережа ресторанів McDonald’s закрила всі свої заклади в Україні ще 24 лютого. Компанія пояснила це міркуваннями безпеки та не поспішає відкривати заклади. У перемовини про відкриття ресторанів включилося навіть МЗС. Міністр Дмитро Кулеба написав, що відомство обговорює проблему McDonald’s не лише з українським представництвом та глобальною штаб-квартирою компанії, а й з урядом США на офіційних зустрічах.

Мережа ресторанів працюємо над оновленням протоколів безпеки, перевіряючи локації на предмет наявності поряд бомбосховищ. Також McDonald’s відновлює мережу поставок і працює над тренінгами для відновлення знань і навичок людей.

Конкретних термінів відновлення роботи ресторанів поки що немає. Як розказав Forbes керівник одного з київських ресторанів McDonald’s на умовах анонімності, відкриття закладів може початися з серпня. Але в тому випадку, якщо будуть узгоджені питання безпеки.

З 14 березня McDonaldʼs заявив, що через війну РФ проти України тимчасово призупиняє обслуговування в російських ресторанах, при цьому її офіс у РФ продовжить працювати. У травні компанія оголосила про остаточний вихід з російського ринку й продаж свого бізнесу там одному із найбільших місцевих франчайзі Олександру Говору.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні