Категорія
Новини
Дата

Сотні тисяч користувачів вже зі звʼязком. В Україні запустили ще 3300 базових станцій за вихідні

Відновлення зв‘язку продовжується 24/7 практично у кожній області країни, повідомив перший віцепрем’єр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. За вихідні в Україні запустили ще 3300 базових станцій.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • За словами міністра, у сотень тисяч абонентів нарешті з‘явився мобільний зв‘язок та інтернет.
  • Кілька днів половина мобільної мережі Одеської області не функціонувала через обстріли росіян енергетичної інфраструктури. Зараз працює вже 80% мережі. 
  • «Дякую ремонтним командам енергетиків за надшвидку продуктивну роботу», – написав міністр у Телеграм.

Контекст

17 листопада Федоров повідомив, що в‘язок в Україні відновлюється після ракетних ударів. Проте, за його словами, проблеми ще були в дев’яти областях

15 листопада по території України росіяни випустили близько сотні ракет, таким чином перевищивши масований ракетний удар 10 жовтня (тоді окупанти спрямували 84 ракети).

За словами заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка, внаслідок ракетної атаки пошкоджено 15 обʼєктів енергетичної інфраструктури. Найбільше влучань зафіксовано в центрі та на півночі країни. 

Вранці 17 листопада російські ракети влучили в обʼєкти інфраструктури в Одеській області та у місті Дніпро. Над Києвом було збито дві крилаті ракети. Також ворог обстріляв газовидобувну інфраструктуру.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні